Drugi SEE Gaming Business Forum održaće se 15. oktobra 2021. godine u hotelu Mona Plaza u Beogradu, kao i na virtuelnoj platformi.

 

SEE Gaming Business Forum je regionalni događaj koji se bavi svim poslovnim aspektima i interesnim sferama industrije igara na sreću, počevši od regulative, odgovornog priređivanja, poslovnih strategija, do primene tehnoloških rešenja, sa posebnim fokusom na tržište Jugoistočne Evrope.

 

I ove godine SEE Gaming Business Forum će se održati pod institucionalnim pokroviteljstvom Uprave za igre na sreću, Ministarstva finansija Republike Srbije.

 

Forum okuplja vodeća svetska i regionalna imena industrije, regulatorna tela i tehnološke kompanije, provajdere softverskih rešenja, poznate međunarodne i lokalne operatere, i mnoge druge.

 

Ovaj događaj je idealna prilika za razmenu mišljenja između svih interesnih grupa industrije igara na sreću, online i land-based priređivača, regionalnih regulatornih tela i asocijacija, konsultanata, kompanijama koje se bave razvojem igara i softverskih rešenja, KYC rešenja, kako bi razgovarali o pravnim okvirima, poslovnim i tehnološkim izazovima, kao i budućim trendovima na ovom dinamičnom i zahtevnom tržištu.

 

Za više detalja i registraciju posetite https://seegamingforum.com/. Broj mesta je ograničen.

 

Konferenciju organizuje New Angles Consulting kompanija specijalizovana za organizaciju poslovnih konferencija, kao i savetovanje u oblasti marketinga i razvoja poslovanja.

Aktuelno