Međunarodni sajam prehrambene industrije „PRODEXPO“ predstavlja jedan od strateški najznačajnijih, ali i najvećih sajmova prehrambene industrije u Ruskoj Federaciji i Istočnoj Evropi. Takođe, „PRODEXPO“ je uvršćen u prvih deset sajmova hrane u svetu.

 

Ove godine, 28. izdanje „PRODEXPO “ održaće se u periodu od 12. do 16. aprila 2021. godine na sajamskom prostoru – Ekspocentru (Moskva, Ruska Federacija).

 

„PRODEXPO“ predstavlja tradicionalno mesto u kome se organizuju poslovni susreti, ali i sastanci velikog broja raznih proizvođača, izvoznika i distributera.

 

 

Broj zemalja koje izlažu u okviru „PRODEXPO“ povećava se iz godine u godinu i u ovom trenutku može se reći da predstavnici oko 75 zemalja, odnosno preko 2.500 izlagača predstavljaju svoj proizvodni program velikom auditorijumu. Prema poslednjim procenama, „PRODEXPO“ godišnje poseti oko 70.000 posetilaca iz preko 100 zemalja.

 

Nacionalni štand Republike Srbije i ove godine biće u organizaciji Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije koje godinama uspešno organizuju nastup privrednika iz Republike Srbije.

 

Privrednici iz Republike Srbije iz oblasti sektora prehrambene industrije i ove godine imaće priliku da u okviru Međunarodnog sajma „PRODEXPO“ učestvuju kao izlagači i da predstave svoje proizvode mnogobrojnim posetiocima sa očekivanjima da učvrste poslovanje, ostvare nove odgovarajuće poslovne kontakte kako na tržištu Ruske Federacije, tako i na tržištu Istočne Evrope.

 

Za više informacija možete posetiti zvaničnu prezentaciju Međunarodnog sajma „PRODEXPO“ - www.prod-expo.ru/en/

 

 

Autor: LAWLife redakcija

Aktuelno