U prelepom ambijentu hotela "Zlatibor", od 20. do 22. maja, održaće se Eko forum Zlatibor 2024, posvećen ekološkim inovacijama i održivosti. Ovaj prestižni događaj organizuje se pod pokroviteljstvom kompanije "Vozim na struju", vođe u promociji e-mobilnosti i ekoloških alternativa gorivima.

 

Zorana Đorić, član Organizacionog odbora, ističe: "Eko forum Zlatibor 2024 će obuhvatiti širok spektar tema o održivom razvoju, ne samo Zelenu agendu."

 

Svečano otvaranje događaja biće uz prisustvo predstavnika Vlade Republike Srbije, ministarstava i diplomatskog kora. Nakon otvaranja, učesnici će imati priliku da uživaju u predavanjima eminentnih stručnjaka o klimatskim promenama, ESG principima, cirkularnoj ekonomiji, održivom turizmu i drugim važnim temama.

 

Poseban segment foruma biće posvećen uticaju ekologije na javno zdravlje, predvođen dr. sci. Dejanom Spiroskim, kardiologom.

 

 

Uz bogat program predavanja, Eko forum Zlatibor 2024 nudi i raznovrsne aktivnosti. Visoki zvaničnici države, ministarstava i diplomatskog kora učestvovaće u revijalnoj vožnji ekološkim vozilima u saradnji sa kompanijom Balkan GS Chance, koja gradi luksuzni stambeno-poslovni kompleks Balkan Square.

 

Dragana Terzić iz kompanije ističe: "Naša kompanija se trudi da bude društveno odgovorna, sa objektima karakterisanim energetskom efikasnošću i smart sistemima. U okviru kompleksa koji gradimo na Zlatiboru, postojaće i punjači za električne automobile. Pridružili smo se ovom fenomenalnom događaju u želji da gradimo bolju budućnost za sve."

 

Pozivamo kompanije da se prijave i prisustvuju ovom značajnom događaju ka održivoj budućnosti. Više informacija na www.ecoforumzlatibor.rs.

Aktuelno