U ponedeljak 10. juna 2024. godine Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije organizuje u Beogradu „Karavan ženskog preduzetništva – na kafi sa preduzetnicama“, sa ciljem da se podrže mali biznisi koje vode žene, kao i da se u direktnoj komunikaciji sa preduzetnicama razmotre izazovi u poslovanju i mogućnosti dodatne podrške.

 

Karavan je do sada realizovan u Smederevskoj Palanci, Gornjem Milanovcu, Kruševcu, Rumi, Novom Sadu i Užicu, a od septembra 2024. godine aktivnosti širi i na region radi daljeg podsticanja regionalnog umrežavanja preduzetnica.

 

 

U Srbiji posluje jedna trećina preduzetničkih radnji i firmi koje su u vlasništvu žena, a cilj je da se taj procenat značajno uveća, odnosno da se kroz ovaj projekat podstakne što veći broj dama da započnu sopstveni posao.

 

Od septembra ove godine, karavan ženskog preduzetništva svoje aktivnosti proširiće i kroz region radi daljeg podsticanja regionalnog umrežavanja preduzetnica.

 

Pozivamo Vas da uzmete učešće na događaju i potvrdite svoje prisustvo na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Aktuelno