"Grafika Čobanović" lider na grafičkom tržištu

 

,,Štamparija Grafika Čobanović“ predstavlja porodičnu kompaniju iz Zemuna koja uspešno, a pre svega kvalitetno posluje na teritoriji Republike Srbije preko 25 godina, a samim tim pruža sigurnost i poverenje kako starim tako i novim klijentima, kojih svakim danom ima sve više.

 

Grafika Čobanović od osnivanja pa do danas kontinuirano podiže kvalitet svojih usluga i šire asortiman pri čemu prate sve aktuelne trendove.

 

Osnivač i direktor je Saša Čobanović. Sklop tradicije i modernizacije svakako je dobitna kombinacija uz tim zaposlenih koji su postali nezaobilazni deo, a samim tim postali su i deo porodice.

 

Grafika Čobanović, kao i svi drugi privredni subjekti u Republici Srbiji, usled pojave korona virusom otežano posluju, ali su domaćinskim poslovanjem, velikim brojem akcija koje su pratile velika sniženja i naravno uz podršku vernih klijenata nastavili sa proizvodnjom i plasmanom proizvoda kako se lanac ne bi prekinuo i time uspeli da prevaziđu sve poteškoće i da poslovanje nastavi trend pre početka pandemije prouzrokovane korona virusom.

 

Izrada svih promo materijala se odvija neometano i na vreme, a sledstveno tome Grafika Čobanović pokazuje stabilnost, odlučnost i spremnost da se susretne sa svim vanrednim okolnostima i nastavi poslovanje napred, odnosno na staze uspeha.

 

 

Može se zaključiti da je Grafika Čobanović čitavu situaciju dočekala spremna i da je situacija sa pandemijom prouzrokovanom korona virusom samo jedan od izazova koji nije ni prvi ni poslednji.

 

,,Neprestalno nastajemo da pratimo sve trendove i redovno posećujemo sajmove širom sveta kako bi bili u korak sa vremenom. Kod nas uvek možete pronaći neke nove artikle kao i proizvodnju ručnog rada. Od 2017. godine počeli smo da se bavimo i uvozom reklamnih materijala iz više zemalja, stoga su svi naši proizvodi odmah dostupni, odnos cene i kvaliteta je najbolji mogući i neke od naših ponuda su i provereno najbolje u Srbji i šire.“ poručuje PR Jelena Čobanović

 

Takođe, Jelena Čobanović je istakla da se razlikuju od „običnih“ štamparija i po tome što poseduju mnogobrojnu opremu/mašine za doradu štampanog materijala, a to im omogućava da strogo kontrolišemo kvalitet izrade od početka do kraja i završavaju posao u kratkim rokovima po povoljnim cenama.

 

Kao zaključak svega, „Grafika Čobanović“ nudi svojim klijentima (bilo da su u pitanju stari i/ili novi) sve, od same ideje, preko dizajna i pripreme za štampu, do gotovih proizvoda koji će ispuniti sve kriterijume klijenata.

 

„Grafika Čobanović“ je veoma aktivna na raznim društvenim mrežama poput instagrama, tik toka, facebooka, gde možete pogledati širok asortiman kako reklamnih tako i štampanih materijala, slike i snimke uživo, iskustva drugih klijenata, novitete i promocije. Više informacija na našem sajtu: www.grafikacobanovic.rs

 

Jedan od slogana „Grafike Čobanović“ je: ,,Nemoguće štampamo odmah, a za čuda morate malo da sačekate!“

 

Za kraj, Jelena Čobanović poručuje: „Uverite se zašto postojimo tako dugo i zašto smo dobro pozicionirani na grafičkom tržištu i zbog čega smo lider u odnosu cene i kvaliteta.“

 

 

 

 

Autor: LAWLIFE

Foto: LAWLIFE

Privreda