Meraki Cuisine. Realizovana ideja za zdrav i kvalitetan život

 

Dragana Tijanić, po struci diplomirani vaspitač, sa dugogodišnjim radnim stažom u predškolskoj ustanovi, često se susretala sa problemima koji se tiču ishrane dece, kako u vrtiću tako i u porodicama. Osim odbijanja nekih namirnica, najveći problem bile su alergije kod dece izazvane hranom.

 

Kako je i sama imala blažih zdravstvenih problema prouzrokovanih lošom ishranom, pre tri godine odlučila je da svoje navike promeni i okrene se biljnoj ishrani, isključivanjem svih proizvoda životinjskog porekla.

 

 

Kao neko ko je po prirodi veoma kreativan, i neko ko voli da improvizuje, otkriva da ima skriven talenat i strast ka kuvanju i pripremi zdrave veganske hrane. Bilo bi jako sebično da je to zadržala za sebe, pa je zato odlučila da uniformu vaspitača zameni kuhinjskom keceljom.

 

Tako je nastala njena za sada mala radionica pod nazivom Meraki Cuisin, koja samim nazivom stavlja do znanja da je sve što izađe iz te radionice nastalo uz puno ljubavi, posvećenosti, i velike želje da doprinese zdravijem životu svakog ko bar jednom proba.

 

 

Meraki Cuisine zdravi veganski obroci i poslastice, ruše predrasude o biljnoj ishrani, dokazujući da zdravo može biti ukusno, da se može biti sit, pun energije, elana, i da na biljnoj ishrani možete podjednako uživati u svakom zalogaju.

 

Ono po čemu je Meraki Cuisine postao prepoznatljiv su upravo sirove poslastice koje se prave bez šećera, bez glutena, bez boja i aditiva.

 

Kroz pripremu zdrave hrane, Dragana doprinosi promeni nezdravih navika svih nas počevši od najranijeg detinjstva.

 

 

Sve ono što proizađe iz ove male radionice, za sada možete potražiti na Instagram profilu i više se informisati o celokupnoj ponudi, jer tu se, osim hrane krčkaju i razne radionice i druženja na kojima svako može biti u prilici da proba ove neodoljive ukuse biljne ishrane.

 

Više informacija o svim kvalitetnim proizvodima koji dolaze iz Meraki Cousin možete dobiti putem instagram profilaelektronske pošte i telefona.

Privreda