"OZ" - Vaš partner za inovativno i originalno reklamiranje

 

"OZ" je sinonim za inovaciju, kvalitet i originalnost u svetu reklamnih mirisnih osveživača od 2002. godine. Naša misija je stvaranje jedinstvenih mirisnih iskustava, a sve to sa logom vaše kompanije, donoseći osveženje i prepoznatljivost vašeg brenda.

 

Iskustvo koje se pamti

 

Osnovani smo pre više od dve decenije, a naša posvećenost proizvodnji reklamnih mirisnih osveživača, popularno nazivanih "jelkicama", postavlja nas kao lidera u industriji. Sa "OZ", ne samo da dobijate proizvode, već i iskustvo koje ostavlja dugotrajan utisak.

 

Sa stručnim timom posvećenim kvalitetu, inovacijama i efikasnosti, pružamo vrhunsku uslugu našim klijentima

 

Brend "VLAMAR"

 

Nudimo više od običnih mirisnih osveživača - predstavljamo vam naš ponos, prodajni brend "VLAMAR". Dizajniran za veleprodaje i trgovine, "VLAMAR" donosi osveženje na teritoriju cele Srbije i sinonim je za vrhunski kvalitet i nezaboravno iskustvo mirisa. Sa pažljivo odabranim mirisima, "VLAMAR" postaje prepoznatljiv simbol vrhunskog kvaliteta.

 

 

Globalna prisutnost

 

Nastojimo da širimo naš uticaj širom regiona, te smo ponosni na saradnju sa renomiranim zastupnicima. Naša mreža zastupnika garantuje da naši proizvodi stižu do vas gde god da se nalazite. Prepoznali samo Zapadni Balkan kao odgovarajuće tržište od značaja za naše poslovanje i pružanje usuga i sledstveno tome, u Severnoj Makedoniji, odnosno Skoplju nas zastupa ProMedia, dok su Consilio doo iz Murske Sobote i Also iz Ljubljane naši partneri u Sloveniji. Za BiH, Hrvatsku i zemlje GCC-a, pouzdani zastupnik je preduzeće Albeg iz Sarajeva.

 

Naše usluge

 

"OZ" nudi širok spektar proizvoda i usluga:

 

     Reklamni mirisni osveživači:

 

  • Personalizovane "jelkice" sa štampom i reklamom vaše firme.
  • Kolorne jelkice u manjim tiražima - za još više kreativnosti.
  • Parfemske sprej bočice od 50 i 100 ml sa vašim logom - dodir luksuza u svakom raspršivanju.

    

 

     Reklamni program:

 

  • Jednostavno izaberite oblik koji odgovara vašoj ideji.
  • Pošaljite nam svoju reklamu ili logo.
  • Očekujte isporuku vrhunskih mirisnih proizvoda koji će unaprediti vaš brend.

 

"OZ" je vaš pouzdan partner u kreiranju svežih i originalnih mirisnih rešenja. Izaberite nas i doživite snagu mirisa u svetu reklame.

 

Vaš brend zaslužuje najbolje, zaslužuje "OZ".

Privreda