Zašto TARTUFI SR?

 

Benefiti tartufa su nizak nivo masti, dobar izvor proteina, vitamina B, D i C, odličan za dijabetičare, smanjuje nivo holesterola, pomaže u probavi, održavanju rada bubrega. Smanjuje šanse za kardiovaskularne bolesti i moždani udar.

 

Odličan afrodizijak.

 

Mi smo porodična firma, koja se uspešno bavi sakupljanjem prodajom, izvozom tartufa i proizvodnjom proizvoda sa tartufima.

 

Posedujemo ISO 22 000 i HACCP sertifikat čime dokazujemo da su proizvodi proizvedeni, pakovani po sistemu bezbednosti hrane, što garantuje potpunu zdrastvenu ispravnost proizvoda po standardima EU. 

 

 

Imamo obučene tartufare i pse, koji idu na terene širom Srbije i pronalaze tartufe u šumama. 

 

Snabdevamo veliki broj hotela i restorana.

 

Uspešni smo u svom poslovanju pre svega zato što volimo posao koji radimo.

 

Moja priča – Ivana Stanojević

Često me pitate kako sam krenula u biznis sa tartufima. Pokušaću da objasnim ovim putem.

 

Tata mi je lovac na tartufe 20 godina. Rasla sam sa njima i videla šta se dešava na tržištu. Velika količina tartufa izlazi iz Srbije i deklariše se kao da je italijanski, istarski, francuski i sl. I to sam želela da promenim od malih nogu. 

 

Za vreme studiranja bila sam 4 godine u SAD-u (2 godine u Njujorku i 2 godine u Nju Džersiju). Taj period života je bio od neprocenjivog značaja za moje sazrevanje, sticanje novih znanja i veština. Po završetku master studija, američka ambasada mi je ukinula radnu vizu, sa obrazloženjem da više nemam čvrste veze sa Srbijom i da moram napustiti SAD.

 

To je bio težak udarac za mene.

 

Vraćam se u Srbiju i razmišljam sta bih mogla da radim, a da ostavim pečat u ovom društvu i uradim nešto dobro za Srbiju. 

 

Počinjem da istražujem tržište i dolazim do zaključka da se u Srbiji niko ne bavi prodajom i proizvodnjom proizvoda od tartufa transparentno, već je to na jako niskom nivou kod nas. Ulažem u posao sav novac koji sam zaradila u Americi, podižem kredit i krećem u avanturu.

 

 

Na početku je bilo jako teško, borba sa vetrenjačama. Mnogo izazovnih dana, nedoumica... Međutim, kada imate viziju, verujete u nešto, dajete sebe 100% u svaki deo posla, uspeh je zagarantovan. 

 

Ponosna sam na naš asortiman proizvoda, proizvodnju koju posedujem.

 

Izvozimo srpske tartufe i srpske proizvode širom naše planete.

 

Proizvodnja raste svakim danom zahvaljujući konstantnim investicijama.

 

Nađite svoju svrhu, dajte svoj maksimum i život će vam biti savršen.

 

Više informacija o proizvodima možete pronaći na sledećem linku: https://www.tartufisr.com/.

Privreda