Biram ECOSEREIN, jer zdravlje je najveće bogatstvo

 

U današnje vreme, briga o okolini nije samo trend, već potreba i nužnost za budućnost naše planete. Zato je jedan od osnovnih koraka menjati svoje ekološke navike, ali i birati ekološke proizvode koji ne samo što čuvaju prirodu već su nežni i prema vama.

 

Ecoserein, domaći brend koji se ponosi svojim ekološkim, biorazgradivim i antibakterijskim proizvodima, stoji pred Vama kao partner u očuvanju vašeg zdravlja i okoline. Putovanja kroz glamurozne gradove poput Njujorka, Šagaja, Moskve, Pariza, kao i mnoge druge, koji su imali svoju mračnu i prljavu stranu, zatrovanu plastikom i đubretom, inspirisali su Sanju Žugić da promeni svoje ekološke navike.

 

 

Sanja Žugić je prvo počela od sebe, a zatim je svoj uticaj prenela na porodicu i prijatelje, a poslednjih 5 godina aktivno podiže svest o ekologiji u Republici Srbiji, Evropi, odnosno čitavom svetu.

 

Ljubav i strast prema preduzetništvu i okolini, doprineli su rađanju Ecosereina koji nastao u Njujorku 2019. godine gde je Sanja dugo i živela i radila, a sledstveno tome Sanja od februara 2023. godine posluje i u Republici Srbiji.

 

Njihova paleta proizvoda ne uključuje samo ekološke proizvode, već i ideju o čistom okruženju i načinu života. U svom asortimanu proizvoda imaju ne samo četkice za zube za odrasle i decu, već i visokokvalitenu četku za kosu, štapiće za uši i praktične vrećice za voće i povrće od 100% pamuka. Svi proizvodi su napravljeni od visokokvalitetnog prirodnog bambusa, bez hemikalija i testiranja na životinjama.

 

 

Sa čvrstim uverenjem u značaj ekološke svesti, brend se posvećuje promovisanju prirodnijih i zdravijih materijala, a njihova misija je jednostavna - probuditi svest o okolini i podstaći na još veći angažman u očuvanju planete.

 

"Svesnim izborom brinemo o sebi i svetu oko nas", naglašava Sanja Žugić. "Naša vizija je jasna: maksimalna nega, minimalna šteta. Vaše telo je vaš dom i zaslužuje poštovanje i ljubav." 

 

Ono što izdvaja Ecoserein od drugih brendova jeste njihova posvećenost očuvanju prirode. Pored proizvodnje održivih proizvoda, tim Ecoserein-a se konstatno aktivno angažuje u reciklaži i čišćenju okoline. Za svaku kupovinu, brend izdvaja 100 dinara koji se direktno koriste za akcije čišćenja širom zemlje. Posebno želimo da istaknemo da svakih 100 dinara očisti 1 kg otpada iz prirode.

 

 

Ecoserein je više od brenda - to je pokret ka održivijem načinu života, koji ujedinjuje ljude širom sveta u zajedničkoj borbi za očuvanje naše planete.

 

Podržite ih u ovoj inspirativnoj misiji. Za više informacija o proizvodima i aktivnostima Ecoserein-a, posetite www.ecoserein.com ili instagram stranicu.

 

Od sada, Ecosrein proizvode možete pronaći u Dufry shopu na aerodromu Nikola Tesla, u radnji Maslina, svih 6 objekata Bio Špajz radnji, Dve banane, Market Zdravlja, Maslačak Shopu, Bio salaš Idei u Novom Sadu, Eko dućan Zlatna Runa u Valjevu.

Privreda