Ostavite utisak na poslovni svet

 

Kako i može li lako?

 

Može, jer mi vam možemo u baš u tome pomoći sa najoriginalnijim personalizovanim korporativnim poklonima.

 

 

Ono što definitivno izdvaja Unix print kao štampariju jeste sektor njihove kompanije - Gifts shop gde nastaju autentični korporativni poklon setovi, za koje Unix print-u svakodnevno ukazuju poverenje i fizička i pravna lica, jer su uspeli da se izbore i na tržištu izdvoje, kao jedna od retkih štamparija gde sa količinama poručenih proizvoda njihovi klijenti nisu uslovljeni čime su razumeli potrebe i mogućnosti svojih klijenata.

 

Kao rezultat svega, klijenti Unix Print štamparije su ukazali još veće poverenje i taj poslovni odnos je zaista na sadržajnom, ali i kvalitetnom nivou.

 

Zašto da baš ovakav poklon bude vaš izbor?

 

Odabirom ovakvog poklona za poslovne partnere, ne samo da gradite čvršće poslovne odnose, već iskazujete i izraz poštovanja prema poslovnim partnerima, saradnicima, klijentima, kolegama, koleginicama, šefovima, šeficama itd .

 

Šta naša usluga uključuje?

 

  • Pažljivo odabran asortiman proizvoda koji odgovara i ženama i muškarcima

 

  • Pokloni koji odgovaraju svakoj prilici

 

  • Posvećenost pri odabiru najbolje opcije za Vas bilo da su vaši planovi da motivišite i nagradite zaposlene ili želite da se zahvalite poslovnim partnerima - tu smo za Vas kako bi Vaši pokloni govorili sve to u Vaše ime.

 

U odabiru korporativnih poklona imaćete podršku prodajnog i dizajnerskog tima kompanije Unix print, odnosno njihovog tima koji će kroz blisku saradnju sa vama osmisliti ponudu koja najbolje odgovara vašem poslovanju i tražnji, a to znači - Mi dajemo predlog, Vi birate.

 

Poklon setovi mogu da sadrže:

 

  • luksuzno poklon pakovanje koje brendirate po svojoj želji;

 

 

 

  • personalizovana pića sa porukom po želji;

 

 

  • luksuzne rokovnike koji su dostupni u različitim materijalima i veličinama;

 

 

 

 

 

  • luksuzne plišane planere sa personalizacijom po želji;

 

 

  • luksuzne olovke;

 

 

 

 

 

 

  • brendirane šoljice za kafu;

 

 

 

 

  • poklone najboljim šefovima, šeficama, koleginicima sa presonalizacijom po želji klijenta …

 

 

 

 

 

I za kraj, posebno želimo da napomenemo da smo izdvojili samo neke od predloga korporativnih poklona i ovim putem vas pozivamo da posetite njihovu instagram stranicu unixprint.rs, kao i njihov sajt kako biste imali uvid u celokupnu ponudu ili, ako ste u prilici, posetite Unix print u Valjevu, na adresi Vuka Karadžić 16.

 

Tamo vas čeka.

vaš Unix print

Privreda