MAXIMUM FIT OBROK. Vaš partner na putu do zdravog života

 

Ivana Šarčević je nutricionista koja je svoje veštine dalje usavršavala u pravcu holističkog pristupa u nutricionizmu i prirodne medicine.

 

Holistiška ishrana (od engleske reči "whole" što u prevodu znači "celo") je pravac u nutricionizmu koji se bavi kompletnim bićem. Plan ishrane se radi u skladu sa svim osobinama i načinom života svakog pacijenta pojedinačno, odnosno prema njegovom zdravstvenom stanju i tegobama, starosnoj dobi, izloženosti stresu, mentalnoj i fizičkoj spremnosti/iscrpljenosti i mogućnostima u datom trenutku.

 

Svako od nas ima svoju biohemijsku individualnost koja se treba uzeti u obzir i kada je pravilna ishrana u pitanju.

 

Ono što za jednu osobu predstavlja savršen plan ishrane za drugu može biti loše i uzrok pada imuniteta. 

 

 

Hrana treba da bude lek i izvor energije.

 

Sve dok se pogrešno hranimo ni jedan lek neće biti od trajne pomoći. Dok uz pravilnu ishranu lekovi neće biti potrebni.

 

Ono što Ivanin rad čini specifičnim jeste da su klijenti u većini slučajeva trudnice i mlade mame, ali ima klijenata i u drugim populacijama.

 

Potrebno je naglasiti, ali i pravilno zaključiti da je ogroman broj zdravo iznesenih trudnoća uspešan uz pravilnu i izbalansiranu ishranu.

 

Takođe, ono što je bitno naglasiti jeste da se Ivanin rad zasniva na tome da svoje klijente obuči kako ispravno da se hrane i da im to postane stil i kvalitetan i sadržajan način života kojim će da živi cela porodica.

 

Posebno treba napomenuti da je jedan od načela i principa rada individualan pristup svakom klijentu koji imaju slobodu u svakom momentu da joj se obrate za dodatnu pomoć, sugestiju i podršku.

 

S obzirom da je Ivana i sama majka, porodična, savremena i poslovna žena, svesna je koliko je vreme bitno, odnosno koliko je vreme važan resurs u kome živimo.

 

Ivana, tako i za svoje klijente, kao i za svoju porodicu, bira da se hrana kratko termički obrađuje i da namirnice budu lako dostupne.

 

Sam tempo savremenog života, tj. današnjice užurbanog načina života probudio je i nametnuo još jednu ideju pa je samim tim kod Ivane dodatno izražen preduzetnički duh i sledstveno navedednom nastao je novi projekat: MAXIMUM FIT OBROCI.

 

 

Ivana je svoje klijente obradovala činjenicom da time sada njene recepte dobijaju spremljene na kućnu adresu uz stalnu konsultaciju sa njom. Ovo je odlična prilika za sve koji nemaju vremena a žele da budu zdravi i vitki.

 

Kao prednost MAXIMUM FIT OBROKA treba posebno istaći da je ishrana prilagođena i svim onim osobama sa metaboličkim poremećajima kao što su: Insulinska rezistencija i Hašimoto sindrom.

 

Da li vam treba individualni plan ishrane ili gotovi obroci na kućnoj adresi na vama je da odlučite, a nama sa zadovoljstvom da preporučimo.

 

Svakako vam prvo predlažemo konsultaciju kod Ivane Šarčević.

 

Više informacija o zakazivanju konstulacija kod Ivane Šarčević, kao i o MAXIMUM FIT OBROCIMA možete saznati putem zvaničnog sajta i instagram profila. 

Privreda