STAR WELLNESS & SPORT – Oaza zdravog života

 

Predstavljamo vam STAR WELLNESS & SPORT, odnosno luksuzan, sportski i wellness centar koji se nalazi u Beogradu, u srcu Voždovca.

 

U pitanju je wellness centar koji je osnovan 2018. godine, a zvanično počeo sa radom 1. juna 2019. godine. Suočivši se sa velikim izazovima na samom početku poslovanja, prouzrokovanim pandemijom Covid-19, uspeo je da napornim radom, posvećenošću i jakom verom u uspeh, prevaziđe sve izazove i poteškoće sa kojim se suočavaju preduzetnici i privredni subjekti početnici u poslovanju, ali ono što je najbitnije jeste da ostvari pozitivne rezultate.

 

Nakon toga kreću da rade punim kapacitetom uz izuzetno kvalitetan tim i posvećenost cele porodice, pa samim tim i poslovanje je postalo plodonosnije i unosnije. Kako je poslovanje išlo uzlaznom putanjom očekivano je bilo da se javi potreba za daljim poslovnim ulaganjima u poslovanje, kao i potreba za konstantnim povećanjem broja zaposlenih.

 

 

Samo u prošloj 2022. godini STAR WELLNESS & SPORT dobio je desetine nagrada, kako u Republici Srbiji i inostranstvu. Neke  od nagrada bile su za liderstvo u biznisu, brend, za spa godine i mnoge druge. Kako ističu u wellness centru, veoma su ponosni na sve njih.

 

2023. godine nominovani su i dobili prestižnu nagradu “Beogradski pobednik” u velikoj konkurenciji, što ih je dodatno motivisalo da ulažu u nove projekte, aktivnosti i ideje, kao i njihove sposobnosti, veštine, znanje, a sve u cilju kako bi svojim korisnicima bili još bolji, poslovniji i kako bi im konstatno pružali kvalitetnu uslugu.

 

 

Kada govorimo o samo STAR WELLNESS & SPORT centru. On obuhvata 2.500,00 m2 luksuzno opremljenog zatvorenog prostora, dizajniranog u modernom stilu, namenjenog svima koji vode računa o svom izgledu i zdravlju, redovno vežbaju i bave se sportom. Ali ne treba zaboraviti da je ovo eminetno i luksuzno mesto namenjeno i onima koji više vole da opuste svoje telo.

 

STAR WELLNESS & SPORT u svom sastavu sadrži sportski i fitness deo, wellness, kao i caffe.

 

Sportski i fitness deo centra namenjen je za ljude koji aktivno vežbaju.

 

Fitness deo sadrži tri teretane kao odvojene celine, opremljene sa najmodernijim spravama od kojih je jedna namenjena isključivo za individualne treninge, dok su ostale dve namenjene za sve ostale korisnike koji žele samostalno da vežbaju. Posebno im je važna teretana za individualne treninge u kojoj su trener i vežbač odvojeni od svih ostalih korisnika gde ostali vežbači nemaju pristup. Izuzetno su ponosni na tim iskusnih, stručnih i posvećenih instruktora, koji imaju za cilj da svakom klijentu posvete poseban tretman i program vežbanja koji će u potpunosti odgovarati njihovim potrebama. Osim tri teretane, u njihovom centru nalazi se i sala za Yogu namenjena svim ljudima koji vode računa o svom izgledu i zdravlju, a nisu ljubitelji jakih treninga.

 

Sportski deo centra sadrži veliku sportsku salu sa multisport podlogom, namenjenom za grupne sportove kao što su odbojka, košarka, fudbal i tenis, kao i manju salu sa Tatami strunjačama namenjenu za borilačke veštine i ritmičku gimnastiku.

 

Spa & wellness deo centra namenjen je za odmor i opuštanje, a u svom sastavu obuhvata bazen, parnu saunu, suvu saunu kao i sobu za masažu.

 

U sklopu centra se nalazi i caffe u kojem se gosti mogu osvežiti i odmoriti, a pozicioniran je tako da roditelji mogu pratiti dečije treninge kako u sportskoj tako i u sali za borilačke veštine.

 

 

Kako bi obezbedili potpuni konfor svojim klijentima i gostima, rešili su jedan od glavnih problema današnjice, a to je parking prostor. Obezbedili su sopstveni parking u okviru centra sa 40 parking mesta sa ciljem da se njihovi klijenti i gosti osećaju posebno.

 

STAR WELLNESS & SPORT posebno vodi računa o svom osoblju koje je uvek na usluzi svojim gostima i klijentima. Misija i vizija STAR WELLNESS & SPORT jeste zadovoljan radnik koji svojom ljubaznošću i profesionalizmom želi da upotpuni kompletno iskustvo koje ima za cilj ne samo da se klijenti vrate, nego i da sa sobom dovedu svoje drage prijatelje, kako bi I oni uživali u sadržajima i vodili računa o sebi i svom zdravlju.   

 

Od samog početka poslovanja STAR WELLNESS & SPORT se trudi da od svog posla napravi brend i za sada polako uspeva u tome, a najbolji dokaz za to je veliki broj zadovoljnih gostiju i klijenata, jer kako ističu njihova želja je da STAR WELLNESS & SPORT bude prva asocijacija za jedinstvenost, kvalitet, vrednost i zadovoljstvo, a istovremeno cilj im je da svoje usluge šire, prate trendove i dalje ulažu u sve aspekte svog poslovanja, pre svega u sopstvene redove, odnosno kadrove kako bi održali zadovoljstvo korisnika I bili prava oaza mira, dobrog zdravlja i kvalitetne usluge.

 

 

Moto STAR WELLNESS & SPORT glasi “dobra i kvalitetna usluga - Zadovoljan korisnik”!

Privreda